Har du hørt de nye ALI-sangene?

Supertrio gjør ALI-remake

Supertrio gjør ALI-remake!

Ole Paus, Bjarne Brøndbo og Admiral P har nettopp levert hver sin versjon at Tom Mathisens klassiske Ali-låt fra 2009.

Få refrenger har så til de grader satt seg på pannebrasken til det norske folk. Nå tas grep for løfte denne musikksnutten til nye høyder. Målet er å gjøre den til alles personlige jubelstrofe denne sommeren, og disse tre artistene skal hjelpe til på veien.

Paus, Brøndbo og Admiral P representerer vidt forskjellige musikalske uttrykksformer. Akkurat det er et godt utgangspunkt for på vise at hver og en av oss kan lage vår egen versjon av «Ali blir du gla´i!».
Det er bare å slippe seg løs, riste av seg hverdagsgruffet å synge på med stemmen du har.

Admiral P – Zedway
En avgjørende grunn til at Admiral P har valgt å lage en låt for Ali kaffe er et 3-årig samarbeid hvor partene sammen skal bygge et studio i Zambia og jobbe med Zedway. Dette er et musikkutvekslingsprogram mellom Norge og Zambia som skal bringe zambiske artister til Norge og norske artister til Zambia. Prosjektet skal også fremme moderne afrikansk musikk i det globale, og da spesielt det vestlige musikkmarkedet.

Bjarne Brøndbo – Artig læll!
Det er første gang Bjarne Brøndbo stiller opp på en kampanje som dette. Ideen var rett og slett så god at han bare måtte være med! Resultatet er blitt en umiskjennelig Brøndbo-sound – med en distinkt Ali-touch!

Ole Paus – Nasjonalskald
Hvordan tolker så Ole Paus, en av Norges mest kjente visesangere, en slik oppgave? Akkurat i denne sammenheng blir ord fattige, og det beste er å skru opp volumet og la deg begeistre – hver gang hans skurrende røst lovpriser Ali på en radio i nærheten av deg.

Folkeprosjekt
Målet er at Admiral P, Bjarne Brøndbo og Ole Paus skal inspirere til kreative tolkninger av Ali-refrenget, uansett hvilken sjanger du liker.
Digger du reggae, country eller blues? Slå deg løs!

Personlige tolkninger av Tom Mathisens geniale Ali-snutt kommer snart til strømme ut fra eteren, og i august kåres vinneren av konkurransen om Norges nye Ali-låt. Konkurranseregler og inspirasjon finner du etterhvert her på www.alikaffe.no.
Men først kan du glede deg over Admiral P, Bjarne Brøndbo og Ole Paus´unike tolkninger.
Dette blir nesten en «uteavdegsjæl-opplevelse»!

Relaterte Artikler