Klar for nytraktet kaffe på sengen?

Barisieur er den perfekte kaffedingsen for alle B-mennesker.

Barisieur: En kvinne sitter i sengen med et kopp kaffe i hendene.

Av og til er det på sin plass med en produktomtale av kaffeutstyr, ikke minst når det dukker opp noe nytt og spennende! Det må kaffetrakteren Barisieur kunne kalles.

Den kan ved første blikk virke som den ultimate kaffedingsen for alle kaffenerder og B-mennesker. Den gir deg nemlig muligheten for en nytraktet kaffe på sengen – uten at du må stå opp.

Ta testen: Sjekk om du er B-menneske

Barisieur er en tidsinnstilt kaffetrakter som du setter på om kvelden, gjerne på nattbordet. Så stiller du tiden til ønsket ferdig kaffe, og vipps så våkner du til den herlige duften av nytraktet kaffe. Er du riktig smart, så har du en liten pakke kjeks i nattbordskuffen, så du kan få helgefølelsen hver dag.

Alarm og trakter

Du har flere innstillingsmuligheter. Du kan velge om du vil at kaffen skal være klar akkurat idet alarmen slås på, eller noen minutter senere. Vil du ha melk i kaffen, lagres denne i en liten beholder som kjøler melken gjennom natten.

Topp design

Designmessig er Barisieur rett og slett kjempestilig! Den er et lite hightech-vidunder i glass og stål. Det er nesten synd at den gjemmes bort på soverommet. Prismessig ligger denne designperlen på i underkant av 3000 kroner.

Mye lyd

Men du må være obs på at det er et par utfordringer med maskinen. Den har eksempelvis mye lyd! En ting er at selve alarmen får deg til å våkne opp fra den dypeste søvn. Noe annet er at alle justeringer og innstillinger ledsages av mye lyd. Kjøleelementet som sikrer kald melk, er heller ikke helt lydløst.

Men stilig er den, og det å våkne til en nytraktet kopp med kaffe er ikke det verste man gjør.

Les på KaffeGeek.no: Hvis målet er å våkne, bør du visstnok utsette morgenkaffen

Foto: Colourbox.com

Relaterte Artikler