Garantert god kaffe til 330 000 flere turfolk

Flere folk ut på tur – les mer om samarbeidet mellom DNT og NorgesGruppen her.

DNT-NorgesGruppen-flere-på-tur-ALI-Kaffe

Den Norske Turistforening (DNT) og NorgesGruppen satte seg som mål å få 100 000 flere ut på tur innen 2018. Ferske tall fra DNT viser at målet er mer enn oppnådd, allerede ett år før tiden.

DNT inngikk samarbeid med NorgesGruppen 1. januar 2016. Det første året økte antall deltagere på DNT-aktiviteter fra 920 000 til 1 075 000, det vil si 155 000 flere. Økningen var dermed 50 prosent høyere enn målet – og det på halve tiden! Ikke nok med det; oppgangen fortsetter. I 2017 var det 175 000 flere deltagere på DNTs turer og aktiviteter sammenlignet med 2016.

Garantert god kaffe

ALI Kaffe har vært DNTs turpartner siden samarbeidet med NorgesGruppen ble inngått. I tillegg til å få flere på tur, ble det satt et mål om garantert god kaffe på alle DNTs betjente og ubetjente hytter, samt et større utvalg og frukt og grønt på DNTs betjente hytter.

– Vi er glade for å ha nådd målet om å få 100 000 flere ut på tur. NorgesGruppen har som ambisjon å gjøre det enklere å spise sunnere og bidra til bedre folkehelse, og det gir både mer kraft og større muligheter når vi samarbeider med en stor medlemsorganisasjon som DNT, sier Runar Hollevik, konsernsjef i NorgesGruppen.

Turkatalog med årets turperler

Tirsdag 13. mars ble Turkatalogen lansert; en samling av sommerens aller flotteste turer. DNT markerer sitt 150-årsjubileum i år, og som seg hør og bør, inviteres leserne med på 150 turer. Turkatalogen er et samarbeid mellom DNT og KIWI, og kan hentes gratis i alle KIWI-butikker i landet. Katalogen trykkes i 200 000 eksemplarer og er et viktig verktøy for å nå ut til nye grupper, slik at enda flere kommer seg ut på tur.

– Målet med katalogen er å inspirere flere til å oppleve norsk natur, gjennom fantastiske bilder og gode turbeskrivelser fra hele landet. Katalogen inneholder også gode råd om planlegging av turen og pakking av sekken, sier Nils Øveraas, generalsekretær i DNT.