Er du en Friluftsbarista?

Friluftsbarista [’fri:lufts-bar-ista]
substantiv – Friluftsbarista – person som tilbereder kaffe utendørs i naturen.

Kaffe konkurranse

Friluftsbarista [’fri:lufts-bar-ista]
substantiv – Friluftsbarista – person som tilbereder kaffe utendørs i naturen.

Enten du skal på en kort eller lang tur – kaffe smaker ekstra godt i naturen. Det er mange måter å nyte kaffe på når man er ute, og en kaffepause hjelper ofte på både kropp og sinn.

Bli med i vår foto-konkurranse!

Kaffepauser i naturen gjør humøret ekstra godt. Det er denne spesielle stemningen vi ønsker å formidle med fotokonkurransen.

Premien er kaffe og kaffeutstyr som sikrer deg en enda bedre kaffeopplevelse på turen. Vi kårer en vinner i uken, og vinneren blir kontaktet via Instagram.

Alt du trenger å gjøre er å dele dine beste kaffe-på-tur-bilder via din Instagramprofil og merke dem med #friluftsbarista. Bildene må vise en stemningsfull kaffepause.
Se mer om konkurranseregler lenger ned på siden.

Turfolk drikker ALI Kaffe ute i naturen

Følg med på ukens tema!

Hver mandag i konkurranseperioden legges det ut et nytt tema, som skal være til inspirasjon for å ta fine kaffe-på-tur-bilder. Man kan dermed delta flere ganger i konkurransen med forskjellige bilder. Temaet annonseres på vår Instagramkonto @alikaffe, og alle temaene vil omhandle stemningen rundt en kaffepause.

Det trekkes en ny vinner hver uke, og konkurransen varer over hele sommeren, så vinnersjansene er store!

Premie

Premien er et #Friluftsbarista-sett med kaffeutstyr som sikrer deg gode kaffeopplevelser når du er på tur.

#Friluftsbarista-settet består av ulike varianter av ALI Kaffe, kokekjele, sammenleggbar filterholder, kaffekvern i praktisk tur-størrelse, termos, termokopp, snyltekopper.

Friluftsbarista kaffe premie

Konkurransevilkår

Konkurranseperioden er fra 25. mai til 11. oktober 2020, og det trekkes en vinner pr uke.
Konkurransen arrangeres av ALI Kaffe, og denne konkurransen er på ingen måte arrangert eller administrert av Facebook eller Instagram.

Vinnere
Det blir kåret en vinner pr. uke hele konkurranseperioden.
Nytt tema for uken annonseres hver mandag på Instagram-kontoen @alikaffe.
Det å følge ukens tema er en retningsgiver, men ikke en absolutt for hvilke bilder som blir prioritert når vi trekker den ukentlige vinneren.
Vinneren blir kontaktet via Instagram.

Deltagelse
Vinnerbildet blir kåret ut av bilder som blir postet i konkurranseperioden. Det vil si at bildene må være «nye», og bilder postet før konkurranseperioden  vil ikke bli vurdert som vinnerbilde.

For at bildet skal kunne være med i fotokonkurransen, må bildet være postet «offentlig». For Instagram betyr dette at deltakere må ha en åpen profil.  Bilder postet med emneknaggen #Friluftsbarista som er postet på private profiler har ikke mulighet til å delta i konkurransen, da juryen ikke har mulighet til å se bildene.

Juryen, som består av ansatte i ALI Kaffe og byrået Hubster, trekker vinnerne en gang pr. uke i konkurranseperioden. Vinnerne trekkes blant alle de som deltar, og vil bli kontaktet av ALI Kaffe. Premiene sendes i posten.

Vinnerbildene publiseres på ALI Kaffe sin Instagramkonto underveis i konkurransen, for å offentliggjøre hvem ukens vinner er.

Bekreftelse på deltagelse og rettigheter
Ved å bruke emneknaggen #friluftsbarista på Instagram i konkurranseperioden, bekrefter du at du ønsker å være med i konkurransen. Du bekrefter også konkurransevilkårene, samt at ALI Kaffe kan offentliggjøre brukernavnet ditt på Instagram dersom du vinner.
Du bekrefter også at du innehar samtlige rettigheter til å publisere bildet og har samtykke fra eventuelle avbildede personer.

ALI Kaffe forbeholder seg retten til å fjerne kommentarer og utestenge deltagere og bidrag som ikke oppfyller konkurransereglene, eller som på annen måte anses å krenke moral eller lov. ALI Kaffe kan videre ikke bli holdt ansvarlig for noe innhold som en deltager publiserer i konkurransen.

Ingen kjøpeplikt
Det er ingen kjøpeplikt for å delta i konkurransen.

Datainnhenting vinnere
Ved å delta i konkurransen kan deltakeren blir nødt til å gi noen personlige opplysninger, som navn og kontaktinformasjon. ALI Kaffe vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser ved konkurransen, blant annet for å kontakte vinnerne, sende ut premier og publisere vinnerens brukernavn på Instagram.

Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene, og samtykker samtidig at ALI Kaffe behandler og publiserer dine personlige data i henhold til de ovennevnte formål og i samsvar med våre retningslinjer.

Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før en vinner er kåret anses du ikke lenger oppfylle kravene til å delta i konkurransen og ALI Kaffe vil ikke lenger behandle dine personopplysninger.

Alle persondata som blir samlet inn i forbindelse med konkurransen blir slettet når konkurransen er slutt, og alle vinnere er kontaktet og premier sendt ut.

 

Konkurransen er arrangert av:

ALI Kaffe
c/o JOH-SALG AS
Postboks 130, Sentrum
0102 OSLO

 

 

Denne konkurransen er på ingen måte arrangert eller administrert av Facebook eller Instagram.