ALI_Morkbrentt_nydesign

ALI Mørkbrent

Liker du ALI Original?
Prøv den litt mørkere varianten – ALI Mørkbrent.

I mange kaffemerker som er mørkbrent er det blandet inn mye Robusta-kaffe, ofte av dårlig kvalitet. Ved mørkere brenning kan manglende smaksegenskaper ved selve kaffen kompenseres med brentsmak.
I ALI Mørkbrent kaffe er det fortsatt 100 % Arabica-bønner fra Brasil og Colombia og det er fremdeles smaken av ALI Kaffe som er dominerende. På grunn av noe lengre brenningstid enn på ALI Original, har man fått frem en smak som mange vil karakterisere som en typisk kontinental kaffesmak som oppleves kraftigere enn den originale ALI Kaffen.

ALI Mørkbrent er UTZ- Certified.

UTZ Certified-sertifiserte kaffedyrkere forener profesjonelle landbruksmetoder med omsorg for lokalbefolkning og miljøet. UTZ Certified er en ikke-kommersiell organisasjon som driver et av verdens største sertifiseringsprogrammer for kaffe, og som gir forbrukere og kaffeprodusenter en uavhengig forsikring om at kaffen er produsert på en bærekraftig måte. De sertifiserte kaffefarmene oppfyller miljømessige og sosiale krav etter internasjonale standarder. Kaffeplantasjer og kooperativer bruker UTZ Certified-sertifiseringen for å bevise at de dyrker kaffe på en profesjonell måte som tar hensyn til lokalsamfunnet og miljøet. UTZ Certified gir dyrkerne kunnskaper om gode landbruksmetoder og det globale kaffemarkedet.

Ønsker du flere opplysninger om UTZ Certified, gå inn på www.utzcertified.org.

Relaterte Produkter