ALI Kaffekapsler

ALI Kaffekapsler

Nå er kaffekapslene* i esker – kommer i 4 ulike varianter!
Finn din favoritt!

Den  gode smaken og følelsen av å våkne skikkelig, gjør at vi med et lite glimt i øyet sier at ALI Kaffe kurerer gruff.
ALI Kaffekapsler kommer  i 4 ulike varianter:

 

ALI ORIGINAL

ALI ORIGINAL er en rund og god kaffe med en herlig oppkvikkende effekt. Den består av høyt voksende kaffebønner fra Sør-Amerika og Øst-Afrika som gir en fin karakter og en smak av sitrus.
ALI ORIGINAL har brenningsgrad 5, bør tilberedes i 180 ml kopp – 6 streker på maskinen. Det er 16 kapsler i esken.

ALI Original

ALI MØRKBRENT

ALI MØRKBRENT er en dristig og mørkbrent blanding av kaffebønner fra Sør- og Mellom-Amerika. Den er litt mørkere brent som gir et kontinentalt preg og med en liten smak av karamell.
ALI MØRKBRENT har brenningsgrad 8, bør tilberedes i 180 ml kopp – 6 streker på maskinen. Det er 16 kapsler i esken.

ALI Mørkbrent

ALI FROKOST

Nyhet! ALI FROKOST er en kraftig kaffe med god fylde. Den består av nøye utvalgte kaffebønner fra Sør- og Mellom-Amerika, og har en ettersmak av ristede nøtter og litt krydder.
ALI FROKOST bør tilberedes i 180 ml kopp – 6 streker på maskinen. Det er 16 kapsler i esken.

 

ALI Frokost

ALI CAPPUCCINO

ALI CAPPUCCINO er en velbalansert og smakfull kaffedrikk bestående av medium brente kaffebønner fra Sør-Amerika og Asia. Blandet med kremet helmelk som har fin sødme og et snev av urter i smaken, gir dette en perfekt kaffedrikk for de som liker kaffe med melk.
ALI CAPPUCCINO bør tilberedes i 240 ml kopp – 6 streker for kapsel med melk og 1 strek for kapsel med kaffe på maskinen. Det er totalt 16 kapsler i esken – 8 kapsler med kaffe og 8 kapsler med melk.

ALI Cappuccino

 

* Kompatibel med Nescafé®*Dolce Gusto®*system. *Dette merket tilhører en tredjepart som på ingen måte er relatert til Joh. Johannson Kaffe AS.

Relaterte Produkter