Bli sett i mørket med B-refleks

Vis at du er B-menneske; bli sett med refleks!

B-refleks

En refleks, eller retroreflektor som engelskmannen sier, reflekterer lyset tilbake til kilden med minimalt lystap. I motsetning til et speil, så reflekterer refleksen uansett vinkel. Med andre ord: Du blir sett.

Ifølge forskning er mellom 16 og 17 prosent av oss født B-mennesker. Du er med andre ord del av en eksklusiv gruppe natteravner som skal være stolt av din morgentrøtthet.

For ikke å bli unødig forstyrret av kvikke morgenfugler, er det viktig å vise hvem du er. Til det har vi laget en refleks, for å gjøre deg synlig der du sitter i otta på bussen, og vil slumre i fred til veis ende.

B-refleks er et «statement»

Allerede på 1930-tallet utviklet det amerikanske firmaet Potters små glassprismer til bruk på filmlerret, for å reflektere lyset fra projektoren bedre. Deretter kom firmaet 3M, og resten er historie. Refleks redder liv, ved å gjøre deg synlig i mørket. Refleks kan også brukes som et «statement», for å vise at du tar deg selv på alvor.

Likevel bruker kun fire av ti nordmenn refleks – og enda færre voksne enn barn. Så du er ikke bare eksklusiv som B-menneske, du vil bli eksklusiv som refleksbruker også.

Kjøp din reflekterende B i dag, og vis at du vet hvem du er!

Klikk her for kjøp av B-refleks

 

Relaterte Artikler