Er du B-menneske?

Meld deg inn i ‘Støttegruppa for B-mennesker’ på Facebook. Her støtter vi hverandre og retter søkelys på saker som er viktige for oss.

ALI Kaffe B-menneske

Siden samfunnet er tilrettelagt A-menneskenes biologiske klokke må B-mennesker stå opp så alt for tidlig.  Morgenkvalme, sårbarhet, mutthet og stillhet kan være mange kjente tilstander på denne tiden av døgnet. Som om ikke det var nok, må B-mennesker ut blant folk i denne tilstanden. Da er det ekstra tungt å møte kjentfolk, spesielt på for eksempel trikk eller buss.

Men fortvil ikke, ALI Kaffe kurerer gruff!

Vi har utviklet en helt spesiell pin – B-pinen! Med denne pinen kan du signalisere for omverden at du er stolt av å være B-menneske, som helst vil være i fred om morgenen. Og det kan jo være deilig om du skulle du være så uheldig å treffe på kjentfolk en ekstra trøtt morgen.

Fest B-pinen på hode- eller klesplagg, og omverdenen vil intuitivt vite at du er B-menneske, nikke anerkjennende til deg, og la deg være i fred på morgenen.

 

Hvor får du tak i B-pin?

Etterspørselen etter B-pin har vært overraskende stor, og etter å ha delt ut B-pin via eventer, i butikk og på Facebook, er det nå dessverre helt tomt.

Støtteforeningen for B-mennesker skal vurdere om det er nødvendig å lage flere, slik at vi fortsatt kan støtte B-mennesker rundt om i Norge.

 

Meld deg inn i Støttegruppa for B-mennesker på Facebook og få med deg alt det spennende som skal skje fremover!

 

B Mennesker logo ali kaffe