ALI Mørkbrent presenterer: New Slang #7 – MachoMayne

New Slang #7 – MachoMayne, tirsdag 9. oktober på Pauls Boutique i Oslo

NewSlang_#7_MachoMayne

Konsert #7 i rekken av New Slang-konserter er med MachoMayne:

Det neste rapfenomenet fra Bergen er 14 år gamle Kaj, eller MachoMayne som han kaller seg når han rapper. MachoMayne har laget musikk på gutterommet siden han var åtte, sammen med pappa og storebror. Etterhvert som han har blitt «eldre» har han også begynt å produsere en del av sine egne beats, i tillegg til å skrive sine egne tekster og framføre dem.

MachoMayne later ikke som han er noe han ikke er, og gir deg perspektivet til en 13-år gammel gutt. På steinharde og basstunge beats folk gjerne forbinder med mer gateorientert innhold. Mens bassen hamrer under synthlinjene, lirer han av seg linjer som «…og mamma kjører sakte for den bilen e’ det barn i!».

Etter at låten «Fidget Spinner» tok av på nettet fikk MachoMayne varme opp for store navn som Cezinando, Kamelen, Dårlig Vane og Kjartan Lauritzen. Med sin ungdommelige energi, og en tilstedeværelse stort sett forbeholdt artister med et liv på scenen bak seg, har han sjarmert det bergenske konsertpublikummet i senk.
Og nå står Oslo for tur!

Når: Tirsdag 9. oktober kl. 20:00–23:00
Sted: Pauls Boutique, Darresgate 1, 0175 Oslo
Cover: Gratis
ID: 20 år

Les mer om arrangementet på Facebook

New Slang er en konsertserie hvor kjente norske og utenlandske artister får opptre for et lite, eksklusivt publikum – før de blir kjente.

Konsertlokalene vil variere, så følg oss på Facebook for å få informasjon om neste New Slang-konsert.

Les mer om New Slang-konseptet her