ALI Mørkbrent presenterer: New Slang #5 – brenn.

New Slang #5 – brenn., tirsdag 15. mai på Verkstedet i Oslo

ALI Newslang #5 brenn.

Etter en rekke musikalske prosjekter startet vokalist Edvard Smith og trommis Rémy Malchère (Pikekyss) høsten 2016 produsent-duoen brenn. Inspirert av 60/70-tallets rå og støyende gitarer, og nåtidens stadig økende behov for stimuli, leverer brenn. en modernisert utgave av garasjerock på norsk. Mens produksjonene henter mye fra indie-verden og refrengene er umiddelbart catchy, er energien og råheten fra sjangeren fortsatt intakt.

Duoen hadde høsten 2017 kun offentliggjort to singler, men spilte på tross av det i fullsatte konsertlokaler i Trondheim, Lillehammer og Oslo under debut-turnéen med vennebandet HJELP. Låta “Lillestrøm” ble anbefalt av NRK P3’s Urørt, og “P I C C A S S O” oppnådde over 15.000 avspillinger i løpet av den første måneden på Spotify.

Live har brenn. med seg fullt band, og kan sammenlignes med nasjonale og internasjonale artister som FIDLAR, Mac Demarco og Death By Unga Bunga, der humor og spontanitet står sentralt i deres konsert-filosofi.

ALI Mørkbrent gleder seg over å kunne presentere New Slang #5 – brenn., tirsdag 15. mai på Verkstedet i Oslo!


Cover: Gratis
ID: 18 år

Les mer om arrangementet på Facebook

New Slang er en konsertserie hvor kjente norske og utenlandske artister får opptre for et lite, eksklusivt publikum – før de blir kjente.

Konsertlokalene vil variere, så følg oss på Facebook for å få informasjon om neste New Slang-konsert.

Les mer om New Slang-konseptet her

 

Relaterte Artikler