ALI Mørkbrent presenterer: New Slang #4 – GIRL IN RED

Bortenfor i Oslo, tirsdag 24. april!

ALI_Newslang_#4_Girlinred

Marie Ulven, bedre kjent som Girl in red, er en 19 år gammel singer/songwriter som i løpet av kort tid har oppnådd oppmerksomhet med låter som «summer depression», «i wanna be your girlfriend» og «say anything». De to førstnevnte ble anbefalt av NRK P3 Urørt i februar og har siden generert flere hundre tusen avspillinger på Soundcloud og Spotify.
Marie, som for tiden går på videregående, har siden 2015 skrevet og spilt inn musikk på rommet sitt hjemme i Horten. Her blandes alternativ pop og drømmende indievibber med tydelig upolert, lo-fi sound og ærlige, personlige tekster om hverdag og kjærlighet.

Selv vil hun beskrive sin egen musikk som ufiltrert. Med kun seg selv involvert i den kreative prosessen hvilket deretter publiseres rett fra soverommet får det hele et naturlig, rått preg over seg. Inspirasjonen bak artistnavnet var en låt hun skrev til en venninne i rød topp hun var forelsket i. Opplevelsen av å senere få hjertet sitt knust satte i gang en iherdig låtskrivingsprosess hos Marie og vipps ble Girl in red til.

«Jeg har aldri spilt live som Girl in red, så jeg (gru)gleder meg til å spille med det nye bandet mitt for første gang!»

(Marie Ulven) 

ALI Mørkbrent gleder seg over å kunne presentere New Slang #4 – Girl in red på Bortenfor i Oslo, tirsdag 24. april!


Cover: Gratis
ID: 20 år

 

Les mer om arrangementet på Facebook

New Slang er en konsertserie hvor kjente norske og utenlandske artister får opptre for et lite, eksklusivt publikum – før de blir kjente.

Konsertlokalene vil variere, så følg oss på Facebook for å få informasjon om neste New Slang-konsert.

Les mer om New Slang-konseptet her

 

Relaterte Artikler