»ALI Kaffe – RESPEKT!»

Dette var Admiral P´s avskjedshilsen til publikum på Rockefeller etter Gruffify LIVE-konserten.

admiral-p-gruffify

Dette var Admiral Ps avskjedshilsen til publikum på Rockefeller etter Gruffify LIVE-konserten.

Sammen med Ole Paus, Bjarne Brøndbo, Alex Rosén, SiLya og The global Citizen ble dette både en konsert-opplevelse utenom det vanlige og en fantastisk finale på Gruffify-kampanjen.

Over 600 bidragsytere har latt seg inspirere av ALI-låta og komponert sitt eget bidrag. Kreativiteten som er utvist i denne konkurransen har vært enorm og nivået på mange av de innsendte bidragene er svært høyt. Det ble for øvrig godt dokumentert under konserten da årets Gruffify-vinner ble kåret.
Vinneren var østfoldingen Lars Johansson som vant med låten «En kopp er topp!».

«Bli hørt»-fond

Markedsdirektør Ted Allergoth i Joh. Johannson Kaffe ønsket velkommen til konserten og fortalte litt om ALI Kaffes «Bli hørt»-fond.
– Vår tanke med dette er å hjelpe unge musikktalenter frem. Vi ønsker blant annet å støtte coaching og innspilling av låter som kan bidra til at unge artister får et godt utgangspunkt for en videre karriere. Fondet skal primært støtte norske artister eller initiativ fra artister som har sitt utspring i Norge. I år støtter vi Zedway-prosjektet som er etablert av Philip Boardman/Admiral P. Han er kjent for sine låter rundt med temaer om selvtillit og positivitet, noe som blant annet kom til uttrykk i hans debut-album «Selvtillit & Tro».
Zedway har som mål å drive ressurssentre for opplæring og kompetanseheving hos musikere i Zambia hvor Philip hadde sin oppvekst. Zedway-stiftelsen ble opprettet i år med grunnkapital fra ALI Kaffe Bli hørt-fondet. Admiral Ps budskap om å inspirere og være positiv og gi unge artister tro på seg selv, er noe vi kan identifisere oss med – og som vi mener Gruffify-konkurransen bygger opp under, fremhevet Allergoth.

Fine tilbakemeldinger

– Dette var bra! En flott musikkopplevelse. Fantastisk stemning! Det var mange fine tilbakemeldinger å høre fra et publikum som tydelig satte pris på det som ble servert fra scenen. Rundt 1000 hadde funnet veien til Rockefeller denne kvelden som ikke kan karakteriseres som annet enn en braksuksess – og en fantastisk avrunding på Gruffify-kampanjen!

 

Hør vinnerlåta av Lars Johansson «En kopp er topp!» her.