ALI Kaffe inviterer til folkefest!

Her blir det direktesending på storskjerm fra VM i Seefeld, i tillegg til en rekke morsomme aktiviteter for både barn og voksne.

 

Spikersuppa

Sammen med våre venner i SPAR, KIWI og ASKO inviterer vi til et stort VM-arrangement i Spikersuppa lørdag 23. februar.

På programmet fra VM i Seefeld er det skiathlon (7,5 km klassisk + 7,5 km fri) for kvinner, skiathlon (15 km klassisk + 15 km fri) for menn, og dagen avsluttes med hopp.

Aktiviteter og underholdning for store og små

Ved siden av de sportslige begivenhetene vi får med oss fra Seefeld, blir det også mulig å være med på mange morsomme aktiviteter. Du kan blant annet prøve en stakemaskin i en smøretrailer, og barna kan teste en barne-hoppbakke. Det vil også bli en rebusløype for hele familien og diverse andre aktiviteter.

Både store og små kan glede seg over et underholdende program på scenen. Der opptrer blant annet Freddy Kalas, Heine Totland og Hans Aaseth. Erik Solbakken er programleder, og vi har også med oss Marit Bjørgen og Arne Scheie som ekspertkommentator.

God mat og rykende varm ALI Kaffe

Vi starter folkefesten kl. 10.30 og holder på frem til rundt 16.30. SPAR og KIWI vil servere mat og drikke, og byr blant annet på suppe, elgburger, wraps og smoothies.

Og selvfølgelig byr vi på god kaffe! Ingen skifest uten rykende varm og smakfull ALI Kaffe.

Hjertelig velkommen til noen stemningsfulle timer i Spikersuppa denne dagen!