Pumpkin Spice Latte

Pumpkin Spice Latte

Høsttips – server dine gjester en Pumpkin Spice Latte dvs gresskarlatte!

Oppskriften fyller 2 kaffelatte-glass.

Ingredienser:

3 dl melk
2 ss gresskarpuré
2 ss brunt sukker
2 ts vaniljeekstrakt
1 ts gresskarkryddermix
1-2 shots med sterk ALI Mørkbrent

Gresskarkryddermix:
2 ts malt nellik
2 ts malt muskattnøtt
2 ts malt allehånde
2 ts malt kanel

Fremgangsmåte:

Ha melk, gresskarpuré og sukker i en kjele og varm opp på middels varme mens du rører til det begynner å dampe.
Trekk melken bort fra varmen og tilsett vaniljeekstrakt og krydderblanding.
Hell over i blender og kjør til det skummer. Har du ikke blender kan du bare piske kraftig for å lage skum.
Hell over i kaffeglass og tilsett den sterke kaffen.
Valgfritt: topp gjerne med ekstra melkeskum eller pisket krem og et lite dryss med kanel.

Relaterte Artikler